Mis het niet

Benieuwd naar wat er nog meer
op de kalender staat?

Laat maar zien

Eva’s Studie-tweedaagse

Op 22 en 23 februari 2019 organiseert Eva een Studie-tweedaagse rondom het thema ‘Op weg naar vrijheid’, met psychologe Michelle van Dusseldorp.

Het verlangen om vrij te leven is universeel. Maar wat betekent dat precies? Hoe worden we vrij? Welke stappen moeten we zetten op de weg naar vrijheid? En welke obstakels kom je op deze reis tegen? Via psychologische inzichten en Bijbelse principes leert Michelle hoe je door zelfinzicht en via innerlijke bevrijding kunt groeien naar een leven in vrijheid.
Meer informatie en reserveren

Ledenreis Hoogtepunten van Israël

Waarschijnlijk kent u alle plaatsen uit de Bijbel in ieder geval van naam. Maar om het met eigen ogen te zien? Dat is geweldig! Met de bijbelstudies van Jurjen ten Brinke wordt het een indrukwekkende reis waar heden en verleden samenkomen. Ga je mee? Van maandag 13 t/m woensdag 22 mei 2019 onder leiding van Jurjen ten Brinke.
Meer informatie en reserveren

Hip voor Nop festival

Zaterdag 30 maart is het zover: het Hip voor Nop Festival. Een hele middag waarin meiden creatief bezig zijn met kleding en mode. Met wie kan dat beter dan met je beste vriendin! Het belooft een dag te worden om te shinen: vol mode, workshops en meet and greets met EO-presentatrice Anne-Mar Zwart en andere BN’ers. En alvast leuk nieuws: de meiden kunnen zangeres en YouTuber Sterre Koning live ontmoeten! Aanmelden en alle informatie vind je op de website.
Meer informatie en aanmelden

Tickets EO-Jongerendag

Reserveer op tijd je ticket voor de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam op zaterdag 25 mei. Een dag vol muziek, worship, toespraken en mooie ontmoetingen. Zorg dat je erbij bent en boek snel een ticket. Alle informatie over de EO-Jongerendag en het reserveren van tickets vind je hier.
Meer informatie en reserveren

EO Metterdaad zet ‘stille ramp’ Jemen op de agenda

‘Jemen verhongert: geef voor eten!’ Met deze woorden vroegen we afgelopen maanden uw aandacht voor de afschuwelijke situatie in Jemen. Door een alles vernietigende oorlog dreigen 8,4 miljoen Jemenieten van honger om te komen. Samen met de hulporganisatie ZOA voerden we niet alleen campagne om geld in te zamelen, maar ook om mensen bewust te maken van de grootste humanitaire ramp ter wereld die zich in Jemen dreigt te voltrekken.

Voor Jemen geven is nog steeds keihard nodig. Maak daarom uw gift over naar NL88 INGB 0000 300 300 t.n.v. EO Metterdaad o.v.v. Jemen. Of online via metterdaad.nl/jemen.

Wij vieren 400 jaar Bijbel

Kom op zaterdag 11 mei 2019 naar Dordrecht voor een dagje uit. Ontdek de historische binnenstad, zing met Nederland Zingt in de prachtige Augustijnenkerk, breng een bezoek aan diverse musea en ontdek meer over 400 jaar Bijbel, ontmoet onze presentatoren en nog veel meer.
Reserveer nu!

Nederland Zingt Dag 2019

Kan je ook niet wachten tot de Nederland Zingt Dag van 2019? Op zaterdag 6 april hopen we samen met jou te zingen en te bidden, willen we je bemoedigen met hoopvolle verhalen uit de Bijbel en met getuigenissen, is er ruimte voor ontmoeting met medechristenen en kan je tijdens de pauze naar hartenlust struinen langs alle marktkraampjes. Het thema dit jaar is ‘Hij laat niet los’. Benieuwd wie er optreden? Kijk op de website van Nederland Zingt.
Meer informatie

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video