Dit wil je zien: Ruth uit de bijbel komt tot leven in een muzikale voorstelling

Win de laatste kaarten!

‘In de voetsporen van Ruth’, is de muzikale theatervoorstelling die op 21 februari wordt opgevoerd in de Basiliek in Veenendaal. Omdat het eerste optreden in november zo’n groot succes was, volgt nu een herhaling in februari.

Een prachtige kans om dit eeuwenoude Bijbelverhaal te gaan zien. Het wordt tot leven gebracht door middel van livemuziek, prachtige videobeelden en het meeslepende acteerwerk van onder andere Anne Appelo en Jonathan Vroege (acteurs van The Lion King). Het verhaal van Ruth, Noömi en Boaz spreekt ook vandaag de dag nog tot de verbeelding.

Het leven van Ruth verloopt niet makkelijk. Ze treedt in een multicultureel huwelijk en gaat door een diep dal als haar man sterft. Met alleen haar schoonmoeder Noömi emigreert ze naar een voor haar onbekend land met een onbekende God. Eenzaam, zou je denken. Maar in het onbekende land sluit ze een bijzondere vriendschap. Een vriendschap die uitgroeit tot liefde. En niet alleen dat. De onbekende God wordt Ruths God en uiteindelijk zal zelfs uit haar nageslacht Jezus de Messias geboren worden.

Wanneer: donderdag 21 februari 2019
Waar: Basiliek in Veenendaal
Tijd: 19.30-22.00 uur (inclusief pauze), inloop vanaf 18.30 uur

Win de laatste kaarten voor deze prachtige voorstelling!

De voorstelling is op dit moment helaas helemaal uitverkocht. Maar verrassing! Speciaal voor de lezers van dit online magazine stellen we op de valreep nog 3×2 kaarten beschikbaar voor de muzikale voorstelling over het leven van Ruth.

Stuur voor donderdagmorgen 09:00 uur een mail naar eomagazine@eo.nl en vermeld in de titel van je mail ‘Winactie Ruth’. Uit de inzenders verloten wij 3×2 kaarten, inclusief consumpties voor de voorstelling op donderdag 21 februari aanstaande. Winnaars ontvangen donderdagmorgen voor 12:00 uur bericht. Kaarten liggen dan ‘s avonds klaar aan de kassa.

Meer informatie over het evenement
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video