Mis het niet

Benieuwd naar wat er nog meer
op de kalender staat?

Laat maar zien

EO Presents Michael W. Smith

Speciaal voor leden organiseert de EO op donderdag 11 juli 2019 een worshipavond met Michael W. Smith. Samen zingen, samen aanbidden! Het is het verlangen van Michael W. Smith om als een eenheid, met één stem en één hart God te aanbidden. We komen uit verschillende kerken, we zingen verschillende liederen, we hebben allemaal een andere achtergrond, maar we delen dezelfde Geest.

Meer informatie en reserveren

Win twee kaarten!
We mogen maar liefst 6 kaarten weggeven voor dit bijzondere worshipconcert! Vertel ons welke song van Michael W. Smith op jou de meeste indruk heeft gemaakt en misschien win jij 2 kaarten voor het concert op donderdag 11 juli. De mooiste reactie krijgt ook toegang tot het exclusieve VIP-programma voorafgaand aan het concert. Mail je bericht met je gegevens naar eomagazine@eo.nl, doe dit voor 30 april. Je hoort dan begin mei of je gratis naar het concert kunt gaan.

Paulusreis naar Griekenland

De tweede zendingsreis van Paulus vormt de inspiratiebron voor deze ledenreis naar Griekenland. Samen met Andries Knevel op zoek naar de oorsprong van het christendom in Europa. Tijdens de reis bezoeken we Korinthe, Filippi, de Meteora kloosters en genieten we van de prachtige natuur. Op de website vind je alle informatie en kun je reserveren voor deze bijzondere reis.

Meer informatie en reserveren

EO Jongerendag 2019

De 45ste editie van de EO Jongerendag vindt op zaterdag 25 mei plaats in Rotterdam Ahoy. De EO Jongerendag is het grootste christelijke jongerenevenement van Europa waar duizenden jongeren vieren wie Jezus voor hen is. Heb jij al tickets? De redactie van BEAM heeft nog hele goede tips om heel snel een kaartje te reserveren!

Reserveer nu je kaarten!

Open Huis in de Zorg, luister nu terug!

Een kijkje achter de schermen
Het team van Open Huis was onder andere te gast in het Rode Kruis Ziekenhuis | Brandwondencentrum Beverwijk, bij UMC Utrecht en bij Zorggroep Noorderboog in Steenwijk. Ook waren ze in Apeldoorn, bij het wereldkampioenschap Paracycling en bij de ‘Manege zonder Drempels’ in Bennekom. In UMC Utrecht sprak Tom onder andere met internist-oncoloog dr. Rhodé Bijlsma over dna-onderzoek van kankercellen en nam Petra een kijkje in het calamiteitenhospitaal, dat in noodsituaties in korte tijd honderden slachtoffers kan opvangen. “Met één druk op de knop gaat er een extra ziekenhuis open”, vertelde Wim van den Hoeven van het UMC. Nog geen week later blijkt de relevantie van het calamiteitenhospitaal opnieuw: maandag 18 maart werd het UMC opengesteld voor de slachtoffers van het schietincident in Utrecht.

Alle uitzendingen én losse fragmenten zijn terug te luisteren via nporadio5.nl/openhuis.

Checkpoint-dag samen met je vader

Zaterdag 29 juni 2019 is er weer een Checkpoint-dag! Een superleuke, avontuurlijke dag voor vaders met hun zoon (overdag) of dochter (avond). Dit keer is het thema “Als je durft”. Er zijn verschillende activiteiten (o.a. weer laserbattlen) en Rachel en het testteam zijn natuurlijk ook aanwezig! Kom ook en reserveer nu!

Meer informatie en reserveren

Ledendag Dordrecht: gezellig dagje uit

Vier 400 jaar Bijbel. Kom op zaterdag 11 mei 2019 naar Dordrecht! Ontdek de historische binnenstad, zing met Nederland Zingt in de prachtige Augustijnenkerk, breng een bezoek aan diverse musea en ontdek meer over 400 jaar Bijbel, ontmoet onze presentatoren en nog veel meer!

Meer informatie en reserveren

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video