De 45e EO-Jongerendag is een feit!

Een geweldige dag in Ahoy Rotterdam

Bekijk de video!

Houd 6 juni 2020 alvast vrij in je agenda!

BEAM the Light

Het thema was dit jaar ‘BEAM the Light’. Jezus is het licht van de wereld. Waar Hij is, is geen duisternis. Doordat Jezus’ licht op ons schijnt, schijnen wij ook ons licht in onze omgeving. Het thema is een soort opdracht: ‘Hey jij, BEAM the Light!” Maar hoe je dat dan doet… daar hebben we tijdens deze EO-Jongerendag bij stil gestaan. Zet je geluid aan het beleef in 1 minuut deze mooie dag!

BEAM is…

… enthousiast over Jezus. We willen het voorbeeld van Jezus volgen en met elkaar Zijn liefde en positiviteit uitstralen naar iedereen om ons heen. Daarom is onze naam geïnspireerd op de Bergrede waar Jezus zegt: laat je licht schijnen, wees een lichtstraal (= BEAM). Wij zijn hét jongerenmerk van de EO. Speciaal voor jou!

Steun BEAM en word lid!

Wil je weten wat BEAM allemaal doet? Je kunt ons volgen via sociale media: Youtube, Snapchat, Facebook, Instagram en Spotify.

Gerelateerde artikelen

DE VUURPROEF

Doe de pinksterquiz!

EO-DOCS

‘Een goede docu laat sporen na’

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video