Mis het niet

Als EO zijn we volop in beweging en actief
via heel veel kanalen en platforms naast radio
en televisie. We hebben hieronder een aantal
onderwerpen uitgelicht…

Laat maar zien

Eén van hart op concert Michael W. Smith

Speciaal voor leden organiseert de EO op donderdag 11 juli 2019 een worshipavond met Michael W. Smith. Het is het verlangen van Michael W. Smith om als een eenheid, met één stem en één hart samen te zingen en God te aanbidden. We komen uit verschillende kerken, we zingen verschillende liederen, we hebben allemaal een andere achtergrond, maar we delen dezelfde Geest. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Reserveer snel!

EO Podcasts op jouw tijd

Radioluisteren wanneer jou dit het beste uitkomt! Onderweg of gewoon thuis. Er zijn al veel EO-programma’s op deze manier te beluisteren. Op onze website vind je een overzicht van heel veel titels over diverse onderwerpen.

Naar de podcasts

Ongewone reis met Rolstoel Roadmovie

Hoe ziet Europa eruit door de ogen van mensen met een lichamelijke handicap? Om een antwoord te krijgen op die vraag maakt filmmaker Mari Sanders, die als gevolg van Cerebrale Parese afhankelijk is van een rolstoel, een ongewone reis door Europa. In de EO-documentaireserie Rolstoel Roadmovie reist hij kriskras over het continent: van Italië naar Zweden en van Engeland tot Bulgarije. De driedelige serie zit boordevol ontwapenende ontmoetingen en toont steeds weer de universele kracht van doorzettingsvermogen. Kijk eens op de bijzondere website die speciaal voor dit programma is ontworpen.

Bekijk de website

Terugblik Je Geld of mijn Leven
Hoe is het nu met Geuko, Evert, Samantha en Eefje?

In december was te zien hoe zij via crowdfunding geld inzamelden voor een medische behandeling. Binnen 50 uur bracht Nederland zes ton bij elkaar! Hierdoor kunnen ze alle vier de behandeling ondergaan of het hulpmiddel aanschaffen dat hun leven kan redden, verlengen of een flink verschil maakt in de kwaliteit van leven. Hoe gaat het nu met ze?

Bekijk de aflevering

Laserbattlen op Checkpointdag

Zaterdag 29 juni 2019 is er weer een Checkpoint-dag! Een superleuke, avontuurlijke dag voor vaders met hun zoon (overdag) of dochter (avond). Dit keer is het thema Als je durft. Er zijn verschillende activiteiten (o.a. weer laserbattlen) en Rachel en het testteam zijn natuurlijk ook aanwezig. Kom ook en reserveer nu!

Meer informatie en reserveren

 Elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox ontvangen? Meld je dan gratis aan voor het EO magazine.

Aanmelden

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video