Mis het niet

Als EO zijn we volop in beweging en actief
via heel veel kanalen en platforms naast radio
en televisie. We hebben hieronder een aantal
onderwerpen uitgelicht…

Laat maar zien

Bestel concertkaarten voor Matthäus aan de Maas

Geniet op zaterdag 21 maart van een unieke uitvoering van de Matthäus Passion. Het is een verkorte versie (90 minuten) met acteur Loek Peters als verteller. Laat je meevoeren door Patrick van der Linden en zijn Ars Musica Orkest, vijf geweldige solisten én een groots koor. Het concert vindt plaats in Rotterdam Ahoy en is op Goede Vrijdag (10 april) te zien op NPO 2.

EO-lid? Bestel je kaarten met €10,- ledenkorting!

Bestel je kaarten met ledenkorting

Geen EO-lid? Bestel je kaarten via het AD met €7,50 korting!

Bestel je kaarten via het AD

Ga mee met Nederland Zingt naar Israël!

Al jaren kun je met EO-Ledenreizen en Nederland Zingt naar mooie plaatsen afreizen om samen te zingen. Dit jaar gaan we naar Israël, een rondreis langs een aantal hoogtepunten van dit prachtige land. Zoals het meer van Tiberias, Nazareth, Betanië en Jeruzalem. En iedere dag zingen we in een mooie kerk of een bijzondere locatie samen met Freek en Liesbeth van LEV en Martin Zonnenberg. De reis wordt geleid door Albert-Jan Schol en Jurjen ten Brinke.

Meer informatie en reserveren

Dit is de cast van The Passion 2020

Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria in de jubileumeditie van The Passion. Dat hebben EO en KRO-NCRV bekend gemaakt. Het muzikale paasevenement vindt op donderdag 9 april plaats in Roermond. De verteller van The Passion 2020 is Johnny de Mol. Acteurs Soy Kroon en Jan Kooijman vertolken de rollen van de discipelen Judas en Petrus. In deze tiende uitvoering speelt cabaretier Roué Verveer de rol van Pilatus en doet presentator Bert van Leeuwen verslag van de processie.

Meer informatie over The Passion

Reserveer nu je ticket voor de EO-Jongerendag!

‘Speak Life’ is het thema van de EO-Jongerendag 2020. Je kunt nu tickets bestellen om op zaterdag 6 juni aanstaande bij dit bijzondere evenement aanwezig te zijn. Samen met duizenden jongeren vieren we het leven met God, zien we de tofste christelijke artiesten en vertellen we meer over het thema!

Bestel je ticket!

40 dagen – 40 vragen

Wil je meer aandacht voor elkaar en je verbinden met anderen? Dan is de digitale scheurkalender iets voor jou. 40 dagen – 40 vragen stelt vragen die jou helpen bij het geloofsgesprek met anderen. En geven verdieping aan je relatie met je gezin, vrienden of collega’s. Elke dag ontvang je om 6.00 uur een gespreksvraag in je mailbox. Veertig dagen lang.

Schrijf je in en ontvang jouw digitale scheurkalender 40 dagen – 40 vragen. En geef de veertigdagentijd verdieping door een goed gesprek met de mensen om je heen.

Inschrijven

 Elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox ontvangen? Meld je dan gratis aan voor het EO magazine.

Aanmelden

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video