Kinga maakt solo-album ‘nu het nog kan’

“Door mijn ziekte is de dood dichterbij gekomen”

Onbewust wilde ze het al heel lang: een eigen cd maken. In april verscheen het album Uit Liefde van Kinga Bán, “De liedjes zaten al in mij” vertelt Kinga. “Ik bezing de liefde voor mijn man en kinderen, voor God”

Lees het hele interview

Ongeneeslijke borstkanker

Dat ze juist nu een cd heeft gemaakt, heeft veel te maken met haar ziekte. Kinga hoorde ruim drie jaar geleden dat ze een ongeneeslijke, uitgezaaide vorm van borstkanker heeft. “Vorige zomer zei mijn man: ‘Als je nog iets voor jezelf wilt doen, laten we het dan doen nu je nog energie hebt.’

We hebben mensen bij elkaar geroepen, en toen is het project heel snel gaan lopen. Ik probeer zo veel mogelijk op die manier te leven: ik voel me nu goed, dus waarom zou ik dingen uitstellen?”

Er is meer

Haar ziekte drukte een stempel op de cd. Verschillende liedjes gaan over afscheid nemen, of over wat ze achterlaat. Zoals ze in het liedje ‘In Goede Handen’ zingt: “Het leven houdt niet op, dat is juist het doodgewone. Studeren, misschien trouwen, ik beleef het in mijn dromen. Ik wou dat ik me altijd dicht bij jullie kon verstoppen, en dan stilletjes genieten van hoe jullie zouden worden. Maar ik moet het los gaan laten – in goede handen.” Kinga vertelt: “In dit liedje wil ik mijn kinderen vertellen dat er iets beters is dan dit, ook als ik eerder doodga dan andere moeders. Ik zie het als een missie om de blik niet alleen op de ziekte te richten, maar te laten zien dat er meer is.”

“De wereld waarin we nu leven is niet de hemel die God beloofd heeft”

Suikerspinnenwereld

Kinga’s kinderen zijn op dit moment 4, 6 en 8. “Vooral de oudste begint steeds meer te begrijpen en ziet wat er gaande is. Als er vragen zijn, kan ze die altijd stellen. We zullen nooit iets van ze weghouden of niet eerlijk zijn. Maar we willen ze niet bang maken – het zijn kinderen. Het is moeilijk om een balans te vinden. Ik wil niet dat ze met zorgen opgroeien. Maar dit is wel het leven. Ik kan niet doen alsof ik niet ziek ben of dat alles goed komt. Dat is nog niet zo – die tijd komt nog.

We leven niet in een roze suikerspinnenwereld.” Lachend: “En soms ben ik een emotioneel wrak. Dan zeggen de kids: ga maar even rusten. Op zo’n moment is het fijn dat ze weten hoe het zit.”

Gastvrij zijn

De cd heet Uit Liefde. Een titel die de lading dekt, gelooft Kinga. “Eerst dacht ik: is dat niet afgezaagd? Ieder liedje gaat toch over liefde? Maar toch klopt het. Ik bezing de liefde voor mijn man en kinderen, voor God. Maar ik zing ook uit liefde voor samen zingen. En er staat een Hongaars – Nederlands liedje op, over gastvrij zijn. Ik zing daar: ‘Als ik een deur zou zijn, stond ik altijd open. Open voor de mensen die moe zijn van het lopen.’ Mijn ouders zijn als vluchtelingen uit Hongarije hierheen gekomen. Nu is er weer zo veel te doen rond vluchtelingen. Dit liedje gaat over wat God van ons vraagt: van onze naaste houden als van onszelf. Juist die liefde moeten we leven.”

De tijd vliegt in dit leven, het gaat zo snel voorbij
Laat me het weten, of ik alles heb gegeven

Album:
Uit Liefde

9 en 10 juni zingt Kinga liedjes van haar solo-album tijdens een concert in De Basiliek in Veenendaal. Kijk op www.kingaban.nl voor meer informatie.

De cd bestellen

Kinga Ban - Uit liefde

Wie wil jij bemoedigen met de cd Uit Liefde van Kinga Bán? 
Laat hieronder een reactie achter en maak kans op haar eerste solo-album. We geven 10 cd’s weg.

Kinga is zangdocente, stemcoach en is de vaste zangeres van Sela. Kinga is getrouwd en moeder van drie kinderen: dochters Ike en Liva en zoon Kene. Drie jaar geleden kreeg ze te horen dat ze borstkanker heeft.

Reacties

Thank you for your comment.

Most recent Most popular
 • Hans de Bree

  22-12-2019

  Ik ben getroffen door de tekst van het lied:"De tijd vliegt in dit leven" en wil graag de betreffende cd hebben. Hoe doe ik dat? gaarne advies.

  REAGEER + LIKE
 • Evangelische Omroep

  14-02-2020

  Goedendag, excuses voor de late reactie. Haar albums zijn te vinden op http://kingaban.nl. Dan kunt u kijken op welk album dit betreffende nummer staat. Vriendelijke groeten!

  + LIKE
 • Betty Zoutewelle

  11-04-2018

  Heel diep verlang ik om mijn zusje en haar man willen bemoedigen. Zij wonen t in Wales en zij is getroffen door longkanker. Wij hopen en bidden ook voor of de Heer haar zijn rust en vrede mag geven waardoor zij weet dat het goed is. Ook voor de zangeres van Sela dat zij de rust en Gods nabijheid mag ervaren. en weet dat zij veilig is in zijn handen!

  REAGEER + LIKE
 • Connie Tennapel

  11-11-2017

  Mijn dochter Esther tiesinga word geopereerd galblaas heel spannend

  REAGEER + LIKE
 • Connie Tennapel

  16-10-2017

  Wat een mooie cd dat heb je nodig vooral mijn dochter Esther die heeft veel meegemaakt werk stres daarom ziekte

  REAGEER + LIKE
 • Connie Tennapel

  15-10-2017

  Hallo wij willen de cd wek ontvangen hij is ontroerend en mooie ik heb al jaren van spieren en darmen en weke delen reuma 2keer geopereerd knie en voet slijtage

  REAGEER + LIKE
 • Corrie Castel

  12-06-2016

  Wat een mooie cd, heel indrukwekkend qua tekst en voor je kinderen een heel mooie herinnering voor later. met tranen over mijn wangen heb ik er naar zitten luisteren, met de vraag in mij, Kinga hoe heb je dit kunnen zingen voor de camera, met zoveel verdriet in je achterhoofd. Ik bid dat de Heer je nog lang mag sparen voor je lieve kinderen en je man. Maar we weten dat God weet wat goed voor ons is.

  REAGEER + LIKE
 • Eugenie

  26-05-2016

  Graag zou ik de beste vrienden van mijn zus en zwager willen bemoedigen met de cd. De vader van dit gezin heeft onlangs te horen gekregen dat hij nog maar hooguit een jaar te leven heeft vanwege kanker die al overal uitgezaaid is. Hij zal een vrouw en 2 zeer jonge kinderen achterlaten en die wetenschap maakt het heel zwaar in het dagelijks leven.

  REAGEER + LIKE
 • J.Verhoeff

  23-05-2016

  Voor mijn vrouw omdat ze het al 25 jaar het heel zwaar heeft door de Primair- Progressieve vorm van M.S.:de aftakeling die daar mee verband houd! Ook de aftakeling (Nu ook lichamelijk)die zij al ZO LANG ondergaat: al zo.n 40 jaar zover wij Ná kunnen gaan!Maar zij vind troost door de Muziek van SELA en ook straks van de nieuwe C.D. van Kinga Ban en de muziek-van Nederland Zingt secu Nederland Zingt Dag!!

  REAGEER + LIKE
 • Pieter

  22-05-2016

  Voor mijn zus omdat ze het zwaar heeft. Vooral haar spierziekte sloopt haar langzaam en dan heeft ze nog de zorg voor haar zoon met dezelfde aandoening wat het extra zwaar maakt.

  REAGEER + LIKE
 • Wilma van Daalen

  21-05-2016

  Voor mijn zus,ze heeft t zwaar.....

  REAGEER + LIKE
 • Wilma van Daalen

  21-05-2016

  Voor mijn zus,ze heeft t zwaar.....

  REAGEER + LIKE
 • Wollien

  20-05-2016

  Ik wou mij zelf bemoedigen met de CD van Kinga Ban omdat ik toch nog wat kan leren van haar omdat zij zo,n sterk geloof en vertrouwen op onze Lieve Heer heeft dat vindt ik heel moedig van haar ondanks haar ziekte,heb zelf ook wel veel meegemaakt, zelf zit ik soms in diepe dalen de ene keer heb ik meer vertrouwen dan de andere keer en de woorden die zij zingt die raken mij wel kijk maar naar het lied,IK ZAL ER ZIJN, dan komen bij mij de tranen

  REAGEER + LIKE
 • Wollien

  20-05-2016

  Ik wou mij zelf bemoedigen met de CD van Kinga Ban omdat ik toch nog wat kan leren van haar omdat zij zo,n sterk geloof en vertrouwen op onze Lieve Heer heeft dat vindt ik heel moedig van haar ondanks haar ziekte,heb zelf ook wel veel meegemaakt, zelf zit ik soms in diepe dalen de ene keer heb ik meer vertrouwen dan de andere keer en de woorden die zij zingt die raken mij wel kijk maar naar het lied,IK ZAL ER ZIJN, dan komen bij mij de tranen

  REAGEER + LIKE
 • Geke

  18-05-2016

  aanvulling op mijn bericht Hier wordt de terminale medemens liefdevol verzorgt

  REAGEER + LIKE
 • Geke van der Steen

  18-05-2016

  Ik stel stichting Kuria in Amsterdam voor. Op deze manier kunnen er meerdere personen genieten van deze prachtige CD. Deze stichting bied pallitatieve zorg.

  REAGEER + LIKE
 • Johanna Hoekman

  18-05-2016

  De CD vind ik prachtig. Ik zou hem hem willen geven aan één van mijn Hongaarse vriendinnen, Csiki Erzsébet. Zij verblijft tijdelijk in Nederland. Zelf kan ze het zich niet veroorloven zomaar een cd aan te schaffen. ze zou er erg blij mee zijn!

  REAGEER + LIKE
 • Trudy de Boon

  17-05-2016

  Ik koop graag je cd, Kinga je bemoedigt jezelf maar vele mensen met jou. Heb je nog gehoord en gesproken in Oudenbosch. Veel liefs en sterkte.

  REAGEER + LIKE
 • Nelly Taal-v.d.Harst

  17-05-2016

  Prachtig interview. Ik weet zeker dat de nieuwe CD Uit Liefde erg mooi zal zijn. Ik ga de CD zeker kopen. De andere CD's van SELA hebben mijn man en ik ook en ze zijn een voor een schitterend en heel erg bemoedigend. Wij zijn ook naar een paar optredens van SELA geweest. Men waant zich in een andere wereld tijdens het concert. Mijn zus wens ik heel veel sterkte, ze heeft kanker gehad en is nu ook hartpatient en mijn schoonzus en zwager hebben ook heel serieuze gezondheidsklachten dus ook hen wil ik bemoedigen.

  REAGEER + LIKE
 • Henriette.

  17-05-2016

  Lieve Mensen,We zijn allemaal mensen van de dag.Maar als er ziekte en pijn op je pad komt is het fijn als je elkaar kan bijstaan.Voor alle mensen die het nodig hebben .Veel kracht en zegen.Fijne cd dat je zelf niet naar woorden hoeft te zoeken.

  REAGEER + LIKE
 • Marjolein

  17-05-2016

  Ik wil alleen maar dank je wel zeggen. Dank je wel aan Kinga en bovenal dank je wel aan onze grote God die jouw zo'n bijzonder talent heeft gegeven waar wij allen zegen van mogen ervaren.

  REAGEER + LIKE
 • Aukje

  17-05-2016

  Hierbij wil ik 3 mensen in mijn omgeving bemoedigen die kanker hebben

  REAGEER + LIKE
 • Mary-ann

  17-05-2016

  Lieve Kinga, Ik zit in exact dezelfde positie als jij. Alleen heb ik vier kinderen van 21,19,13 en 10 jaar. Ik ga je ontmoeten in de hemel. Maar voorlopig doen wij het nog leuk op aarde (The promise of God’s word is that those who ‘put their hope in God’ (v.17) find ‘a firm foundation’ and ‘take hold of the life that is truly life’ (v.19). Mocht je eens willen zitten op mijn veranda en genieten van het geluid van de vogels in mijn tuin een fris glas rosé en een goed gesprek dan ben je welkom voor een aardse ontmoeting. Je CD koop ik zelf. Een uniek kado voor mijn man en kids. Dank daarvoor Kinga !!!! Blessings en liefs, Mary-ann

  REAGEER + LIKE
 • Daniëlla Buitjes

  17-05-2016

  Ik ga hem kopen. Ik wil Kinga bemoedigen. Geweldig dat jij je geloof vertaald in muziek. Je laat iets van grote waarde achter voor ieder die lijdt asn deze verschrikkelijke ziekte! Bedankt voor je cd! Carpe Diem! Ik bid voor je!

  REAGEER + LIKE
 • Elien van der Veen

  17-05-2016

  Hallo Kinga, Ik vind je een geweldige vrouw die zo'n groot geloof heeft dat je straks in de hemel komt. Daar waar geen pijn, verdriet meer is. Voor je kinderen vind ik het zo triest, ik weet hoe het is om mijn vader te missen (mijn vader had kanker). Heel fijn dat je een mooie cd hebt gemaakt, ik heb 'm al bij Opwekking geluisterd, heel mooi!! Liefs Elien

  REAGEER + LIKE
 • Gerrie Bronkhorst

  17-05-2016

  Ik wil graag mijn broer Johan en schoonzus Lenie bemoedigen met deze CD. Zij hebben een moeilijke tijd achter de rug, 2014 hebben wij onze lieve moeder verloren.In datzelfde jaar zijn zij ook opa en oma geworden. 2015 is de broer van Lenie op 45 jarige leeftijd plots overleden aan kanker. Eind 2015 raakte Johan zelf in de lappenmand, gaat naar omstandigheden weer goed met hem. En in maart dit jaar is hun hele bedrijf in vlammen op gegaan. Je vraagt je dan af, WAAROM? Zij hebben de kracht van God mogen ontvangen om door te gaan en hebben weer een nieuwe start gemaakt in een ander pand. Heel veel sterkte en succes gewenst.

  REAGEER + LIKE
 • Elly Zuiderveld

  17-05-2016

  Ik koop hem wel... Wil Kinga bemoedigen: Lieve Kinga Dank je wel dat je deze cd hebt gemaakt als een prachtig kleinood, een schat, iets tastbaarders dan een suikerspin, die alleen maar gebakken lucht is.

  REAGEER + LIKE
 • Birgitta van Oosterhout

  17-05-2016

  Lieve Carolien, Ik wil je met deze CD bemoedigen omdat je zo alleen bent na het overlijden van je geliefde Nico. Ik hoop dat de muziek en de woorden je een beetje kunnen troosten met het enorme verlies dat je hebt geleden. Weet dat je echt niet alleen bent maar dat God bij je is, voor je, achter je, naast je en om je heen! Birgitta

  REAGEER + LIKE
 • dirk

  17-05-2016

  Lieve Moeders, Nu de krachten wat afnemen en de ouderdom komt, ben ik toch zeer dankbaar en blij dat ik een zoon ben van mijn lieve moeder. Samen met mijn broer en zussen staan wij vaak om onze lieve moeder heen, en hopen wij dat we nog lang getuige van haar (liefde) mogen zijn! Bedankt Ma en veel Gods wijsheid en Kracht toegewenst. dirk

  REAGEER + LIKE
 • Astrid

  17-05-2016

  Dank u ,Heer, dat U het licht bent dat nooit uitgaat, het oog bent dat nooit dichtgaat, het oor bent dat altijd luistert, de Geest bent die nooit opgeeft, het hart bent dat nooit verkilt en de hand bent die altijd uitgestrekt blijft.

  REAGEER + LIKE
 • Astrid

  17-05-2016

  'Nu het nog kan' wil ik graag dat mijn lieve schoonmoeder deze cd hoort, ter bemoediging. Ze heeft kanker vd galwegen en binnenkort heeft ze een zware leveroperatie. Slechte prognoses, maar desondanks blijven we bidden en hopen op een wonder van God.

  REAGEER + LIKE
 • Carla van der Does-Wevers

  17-05-2016

  Graag zou ik deze CD aan mijn (geadopteerde) dochter willen geven: We hebben haar grootgebracht met liefde voor God en Zijn Woord, maar zij heeft zich van het geloof afgekeerd vanwege dingen die haar door mensen zijn aangedaan. Inmiddels is haar Vader overleden - ze mist hem nog steeds heel veel - maar gelukkig hebben we een heel goede moeder-dochter-band. Ze zegt: "Door jouw liefde kan ik toch geloven dat er een God bestaat . . .!" Toch geef ik de hoop niet op dat ze de liefde van haar Hemelse Vader mag gaan ervaren . . . misschien door deze CD !!

  REAGEER + LIKE
 • gerda

  16-05-2016

  aan allen die op één of ander manier jullie bijstaan in deze moeilijke dagen. Zeg niet het gaat voorbij, nee, dat kan niet vandaar als herinnering schenk ik graag aan de dichts bijstaande vrienden en familie dit album. Ook aan jou kinga zou ik dit cadeau willen sturen. Voor je moed en dapperheid. Mooi zo, je moet het maar doén.

  REAGEER + LIKE
 • Jolanda van der Kist

  14-05-2016

  Lieve Marian, Jij vraagt wel een cd aan voor je zoon en je man maar vrijdag ben je geopereerd en wat zou ik juist jou graag willen bemoedigen en verassen met deze prachtige cd.

  REAGEER + LIKE
 • Wilma

  13-05-2016

  Lieve mama, Jij hebt geen goede woorden nodig. Zolang ik leef heb ik jou nooit ontmoet. Leven doe je , maar niet hier. Leven doe je in mij. Wat had ik jouw stem graag eens gehoord. Je dochter.

  REAGEER + LIKE
 • Marian Bellinga

  13-05-2016

  Voor mijn zoontje en manJan, ik wordt vandaag geopereerd aan kw borstkanker. Ze zeggen dat ik nog oprijd erbij ben. Marian

  REAGEER + LIKE
 • Niet bekend

  12-05-2016

  Beste Marten Wiersma, Jij verdient ook een bemoediging dat je zolang bij je vrouw gebleven bent en haar verzorgt. Daar is waar de liefde voor bedoeld is.

  REAGEER + LIKE
 • Bertina

  12-05-2016

  Graag wil ik mijn zus bemoedigen die heel veel voor onze moeder doet die Alzheimer heeft. Het is soms heel zwaar om te zien dat je moeder alles vergeet.

  REAGEER + LIKE
 • Marten Wiersma

  12-05-2016

  Heel graag zou ik aan mijn vrouw Anja een bemoediging geven. Zij is al heel lang ziek, vanaf haar 29ste jaar. Bij de geboorte van ons 2e kind had ze plotseling reuma. Ze kom helemaal niks meer en moest verzorgd worden, ook de baby kon ze niet verzorgen. Later kreeg ze ook nog ziekte van Crown. (is zij op gebed van genezen) Haar leven hangt aan elkaar van alle zwakheden die men kan tegenkomen, zoals lekkende hartklep, schildklier, hernia. Bij een beetje tocht hoest zij enkele maanden. Van deze geweldig positieve vrouw mag ik mantelzorger zijn en gun ik haar deze cd. Inmiddels is zij 63 jaar.

  REAGEER + LIKE
 • Marten Wiersma

  12-05-2016

  Heel graag zou ik aan mijn vrouw Anja een bemoediging geven. Zij is al heel lang ziek, vanaf haar 29ste jaar. Bij de geboorte van ons 2e kind had ze plotseling reuma. Ze kom helemaal niks meer en moest verzorgd worden, ook de baby kon ze niet verzorgen. Later kreeg ze ook nog ziekte van Crown. (is zij op gebed van genezen) Haar leven hangt aan elkaar van alle zwakheden die men kan tegenkomen, zoals lekkende hartklep, schildklier, hernia. Bij een beetje tocht hoest zij enkele maanden. Van deze geweldig positieve vrouw mag ik mantelzorger zijn en gun ik haar deze cd. Inmiddels is zij 63 jaar.

  REAGEER + LIKE
 • Elma

  12-05-2016

  Ik wil Guido bemoedigen, mijn zwager van bijna 40, die de ziekte van parkison heeft. Ook hij heeft net als Kinga, zicht op een eeuwig leven, na dit leven, maar deze tijd van minder worden en afscheid nemen van de dingen die je eerst wel kon, is moeilijk. Daarom een bemoediging, omdat ik zo geweldig veel van hem hou. En ook voor zijn vader en moeder die zo fantastisch voor hem zorgen.

  REAGEER + LIKE
 • fam aanen

  12-05-2016

  graag wil ik Anja koorevaar bemoedigen, zij heeft borstkanker gehad, staat nog steeds onder controle. Heeft ruim 5 jaar geleden chemo gehad en is tevens geopereerd.Dit was een hele zware moeilijk tijd voor hun gezin. Je raakt zoiets echter ook nooit meer kwijt, het is nooit meer zoals het was., En de onzekerheid kan heel erg knagen, blijft het allemaal goed gaan ? Ze heeft een gezin met 2 lieve dochters van 10 en 12 jaar.

  REAGEER + LIKE
 • jeanette aanen

  12-05-2016

  graag zou ik Miranda hakkesteeg willen bemoedigen, Zij is haar man (42 jr) pas verloren agv longkanker en staat nu alleen ( met gelukkig veel lieve zorgzame mensen om haar heen) voor de zorg van haar gezin met 4 kinderen, waarvan er 2 extra veel zorg nodig hebben.

  REAGEER + LIKE
 • Sabien Bolsius

  12-05-2016

  Graag zou ik mijn vriend , Trijnie willen bemoedigen . Omdat zij altijd zo dapper is en altijd er is als ik haar niet verwacht, maar haar wel nodig heb.

  REAGEER + LIKE
 • Anneke

  12-05-2016

  Heel graag wil ik mijn collega bemoedigen. Na borstkanker heeft ze nu net te horen gekregen dat ze Hodgkin heeft en opnieuw zware kuren moet doorstaan.

  REAGEER + LIKE
 • Marga

  12-05-2016

  Mijn lieve vriendin die een hele nare jeugd heeft gehad en daardoor nooit de kans heeft gehad om te trouwen en een gezin te vormen. Ze lijdt nog steeds erg ondere nare trauma,s.

  REAGEER + LIKE
 • Annie Voskamp

  12-05-2016

  Ik zou hem aan een Irakese vluchteling willen geven . zij is 32 en moeder van 2 jongens ,het gezin mist de ouders die in Bagdad wonen. Vooral Sevan mist haar Moeder en Broers.

  REAGEER + LIKE
 • Gea van den Driest

  12-05-2016

  Ik zou graag een collega van mijn werk wat aandacht en liefde willen geven, ze is gisteren geopereerd aan een borstbesparenden operatie, ze moet nu wachten op de uitslag, spannend . Ik vindt haar een sociale vrouw, belangstellend voor iedereen.

  REAGEER + LIKE
 • René

  12-05-2016

  Ik zou heel graag mijn vrouw een teken van liefde willen geven via deze cd . Wij gaan zelf op dit moment Door een moeilijke tijd. Onze relatie word behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig vinden we langzaam weer samen onze weg tot gebed.

  REAGEER + LIKE
 • Ria

  12-05-2016

  Wat een mooi citaat. Ik wil mezelf bemoedigen. Ik heb 2 maal borstkanker gehad in 1994 en in 2006. Ik ben nu 55 en voel me prima. Wel weet ik haast zeker dat ik niet alles heb gegeven omdat ik me vaak laat meesleuren in de vaart der volkeren......en kostbare tijd verspil op een manier die ik eigenlijk niet wil.

  REAGEER + LIKE
 • Ria

  12-05-2016

  Wat een mooi citaat. Ik wil mezelf bemoedigen. Ik heb 2 maal borstkanker gehad in 1994 en in 2006. Ik ben nu 55 en voel me prima. Wel weet ik haast zeker dat ik niet alles heb gegeven omdat ik me vaak laat meesleuren in de vaart der volkeren......en kostbare tijd verspil op een manier die ik eigenlijk niet wil.

  REAGEER + LIKE
 • Anja

  12-05-2016

  Mijn zus Nelleke die ook borstkanker heeft....

  REAGEER + LIKE
 • Heleen

  09-05-2016

  Graag zou ik mijn moeder willen bemoedigen. Zij zorgt vol liefde voor haar zus die kanker heeft.

  REAGEER + LIKE
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1
Abonneer op het EO magazine

Nog meer mooie artikelen van de EO lezen? Meld je aan voor ons gratis online-magazine en ontvang elke twee maanden Het Beste van de EO in je mailbox. Laat je inspireren, reageer of win mooie prijzen!

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

E-mailadres *

Meld aan

Video